I höst är det dags, då ska jag gå 2 utbildningar för att få ny kunskap och inspiration till mina klienter och dess personliga utveckling. I min värld blir man aldrig färdigutbildad som personlig tränare då varje människa är unik . Det krävs då ständigt ett nytänkande och att tänka ”outside the box” för att kunna ge den bästa individuellt anpassade träningen. Därför väljer jag att varje år gå minst 2 vidareutbildningar som ska ge inspiration och ny kunskap till mitt expertområde, nämligen löpning.

I september kommer jag alltså att gå 2 utbildningar med certifiering. Mammamage och Athletic 1080 Screen level 1. Mer om utbildningarna kan ni läsa nedan och håll utkik för till certifieringen kommer jag att söka testpiloter som får gratis träning/behandling mot att jag får använda deras resultat till certifieringsarbete och marknadsföring.


cert mamma

Cert. Mammamagetränare. En utbildning där jag får lära mig att se vad som händer i kroppen under en graviditet, liksom hur det påverkar möjligheten att träna. Stort fokus läggs på hur de djupa musklerna, som magen och bäckenbotten, kan tränas till mer kontroll för att därefter kunna träna annat, som löpning, styrketräning, magplankan och andra aktiviteter.

Mammamageträning är även enormt bra för löpare, min tanke är därför att denna utbildning ska ge mig ännu mer inspiration till alla mina löpklienter men också till nyblivna mammor som vill komma igång med sin löpning igen.

Athletic 1080map Screen – Level 1. Ett systematisk testsystem som skapar unika profiler som direkt återspeglar min klients fysiska prestation. Profilen kommer att avgöra vad som behövs för att få funktionella resultat och effektivt klientens mål.

Genom att göra ett tredimensionellt screen testet kan jag alltså återspegla din fysiska prestationsförmåga gällande rörlighet och stabilitet som sedan kommer att ligga som grund till ett effektivt, resultatinriktat träningsprogram utefter dina mål och förutsättningar.