cykel2

Jag är så otroligt glad över mitt senaste köp, nämligen cykeltrainern! Jag trodde aldrig att jag skulle använda den så mycket som jag gjort men det gör jag. Ett av mina favoritpass är tabata-intervaller. Här om dagen körde jag det med dånande julmusik i lägenheten. Underbart! För er som är nyfikna på upplägget så såg det ut som följande:

Incykling: 20 minuter
Arbete: 8x20s med 10s vila 4 gånger. Setvila 1 min.
Nedvarvning: 10 min + yoga

Någon dag tänkte jag ta med min Bianca med trainer till Wåxnäshallen (friidrottshall) när klubben kör brickpass. Hittills har jag jobbat varje gång de kört ett men jag hoppas att jag kan vara med snart. För er som inte vet vad brickpass är så växlar man mellan 2 eller fler grenar utan vila, i detta fall skulle det vara cykel och löpning. :) Typiskt triathlonträning!