Idag är det ingen vanlig dag. Nej, förutom att det gått halvvägs i julkalendern så fyller faktiskt jag/mitt företag 6 månader! Det är otroligt på många sätt och det har varit en fantastiskt resa hittills. Jag ångrar verkligen inte en sekund att jag tog steget då det är det bästa jag gjort i mitt liv! Jag har mött så fantastiskt många underbara människor som jag inspirerat och motiverat till att utvecklas i sin egna hälsa/träning. Dessutom har jag utvecklats enormt mycket som person tack vare alla dessa underbara människor. Så ett stort tack till er!

Såklart så måste ju detta firas med ett kalaserbjudande fram till årsskiftet! 3 olika paket för pangpriser som du kan påbörja när det passar dig då dem är giltiga hela 2015. Perfekt att köpa som julklapp till dig själv eller någon du tycker om som som vill nå sitt löparmål 2015, stort som litet.

Klicka här för att läsa mer och/eller beställa.

kalaserbjudande