Ibland gillar jag att lyxa till det lite på morgonen och lägga lite extra kärlek till frukosten. Idag blev en sådan dag då jag testade att göra en ny variant av bananpannkakor som blev riktigt goda! Därför tänkte jag (såklart) också dela med mig av receptet här i bloggen. Enjoy!

För 1 portion behöver du:
– 1 ägg
– 1 banan
– 1 msk kokosmjöl
– Salt
– 1 tsk bakpulver
– 2-3 msk jordnötssmör

Såhär gör du:
1. Mosa bananen i en skål med en gaffel.
2. Blanda sedan ägg, kokosmjöl, salt, bakpulver och 1 msk jordnötssmör tillsammans med den mosade bananen.
3. Klicka ut 3 klickar i en stekpanna och stek dem som små pannkakor.
4. Toppa med jordnötssmör och kokosflan.

Smaklig måltid!

Detta recept går såklart också att använda som mellanmål och är du nyfiken på fler tips/recept hittar du det i kategorien mat & recept. Glöm heller inte att jag erbjuder individuell kostrådgivning där du får tillgång till ännu fler recept som passar just dig!