Igår var tanken att jag skulle vila helt från löpning då jag skulle köra intervaller idag. Det blev inte riktigt så. Först på morgonen så körde jag ett löpcoachningspass med en klient som ska springa vårruset och på kvällen var träffade jag min vän och kollega Rebecca för att rasta hennes kamera och kreativitet samt fixa lite nya fräscha bilder på mig i marknadsföringssyfte.

Jag blev jättenöjd med resultatet! Ljuset och platsen var helt underbart då jag älskar både körsbärsträd och motljus. :) Körsbärsträd håller mig extra varmt om hjärtat då de står väldigt skarpt för vem jag är och vad jag gått igenom. Rebecca är dessutom en sjukt duktig fotograf och jag är grymt glad att jag har en sådan vän. :)

Det var inte bara vi som tyckte körsbärsträden var fina, mååånga stannade och fotade. Så det kändes lite konstigt att springa fram och tillbaka på en sträcka av max 10 meter om och om igen. ;P