vattenjympa

Sådär! En ny vecka börjar lida mot sitt slut. Tiden går så fruktansvärt fort. Det är nästan skrämmande! Under den här veckan som gått har det varit fullt ös. Jag har bland annat kört mina första vattenjympapass som motionsledare (ett igår och 2 idag) som gick över förväntan bra och jag fick underbar feedback från deltagarna. Det var riktigt riktigt roligt också och jag ser fram emot våren när jag får leda mina egna grupper och inte “bara” vara en vikarie.

Det känns nästan overkligt att stå där och leda FaR-patienter med tanke på att jag själv fick fysisk aktivitet på recept för bara 3 år sedan. Dock var min psykiska hälsa så låg att jag inte klarade av gruppaktiviteter så jag fick personlig träning istället, men jag blev erbjuden just dessa pass. Så det är fantastiskt att kunna vara den där förebilden och sprida energi och glädje. :)