af2

Igår (och i förrgår) besökte jag arbetsförmedlingen igen, det var nästan exakt 6 år sedan sedan senast jag satte min fot innanför deras dörrar här i Karlstad. Då (år 2008) hade jag nyss tagit studenten och skulle skriva in mig som arbetssökande och jag hade ingen aning om vilket helvete de kommande åren skulle bli. En kamp mellan mig själv, min kropp och sjukvården. En kamp mellan liv och död.

Så detta återbesök var lite speciellt för mig. Även fast jag inte var där som arbetssökande denna gång. Nej, ni vet ju att jag redan har mitt drömjobb! Den här gången blev jag inbjuden av arbetsförmedlingen att föreläsa om min resa i hopp om att motivera och inspirera både arbetssökande och personal. Föreläsningen blev mycket lyckad och jag kunde inte ha gjort det mycket bättre. Jag fick även feedback nedskrivet på papper efter föreläsningarna och jag var bara tvungen att fälla en tår (eller två) på kvällen när jag tog fram dessa lappar och läste. Jag blev så rörd och varm i hjärtat av det som stod. – Tack till er alla om ni läser detta! 

Jag älskar att möta nya människor, jag älskar att inspirera och jag älskar att tända andra individers kämpargnistor. Om du vill att jag kommer till just din arbetsplats, skola, förening eller kompisgäng ska du inte tveka att höra av dig! Klicka här för mer info..