arena1
Som ni vet har jag den här våren/sommaren gått lite utanför konfortzonen och tränat triathlon (förra helgen gjorde jag till och med min första tävling). Detta innebär att mina träningar ibland innehåller flera olika grenar och jag ska ha med mig utrusning. Ett exempel är när jag cyklar till en sjö, växlar till simning och sedan löpning för att sedan cykla hem igen. Eller när jag ska åka till simhallen på vintern för att träna crawl.

I dagsläget har jag ingen smart förvaring att transportera min utrustning i och jag vet inte hur många simglasögon som jag har förstört pga att dom blivit repade. Det är inte kul!

Så efter att ha sökt lite på nätet hittade jag många smarta multiryggsäckar från Bikster.se. Bland annat denna som heter Arena Fastpack 2.0. Den är både rymlig och praktisk med många fack så att jag kan organisera min utrustning i ryggsäcken. Det jag gillar bäst med den är att den har en bottendel med dragkedja där man kan t.ex. lägga blöta kläder.

Den är inte så dyr heller, 649 kr vilket jag tycker är ett överkomligt pris.