Crossfit Lifebox, MarathonEmma, Löpning, Garmin Forerunner 620
Idag inledde jag helgen och morgonen med att ta en morgonjogg innan frukost, vilket var drygt 1 år sedan jag gjorde sist. Jag hade nästan glömt hur härligt det är att springa i den friska morgonluften (speciellt nu när det är så varmt) och höra fåglarna kvittra. Det blev en lugn runda på 30 min i zon 2 som kändes jättejobbigt för benen (men ej för flåset). Benen var tunga som bly och stumma efter all crossfit-träning men det var skönt ändå! Jag avslutade vid ica och köpte med mig frukost hem.

När jag ätit frukost och återsamlat krafterna så var det dags att cykla till Lammberget för att träna ett pass med gänget på Crossfit Lifebox. Sagt och gjort, det blev en riktigt jobbig. Framför allt med tanke på all träningsvärk jag har från onsdagens WOD. Huh! Dagens WOD inleddes med ett hundratal situps i något som kändes som en evighet. I slutet hade jag riktigt ont i svanskotan men tänkte inte mer på det då jag vet av mig att jag är känslig där när det kommer till situps. Sedan blev det även en hel del burpees, front squat, knäböj, amerikanska svingar och rodd också. Totalt höll vi på i ca 1h 15 min. Jag pressade mig hårt men inte till max, något jag kämpar med för varje gång! Men min hjärna är omedvetet inställd på att spara på krafterna känns det som… Som den sanna långdistansare jag är.

Hur som helst, när jag kom hem och skulle duscha så var jag tvungen att skrika till lite när vattnet träffa mitt värsta skavsår någonsin! Herregud säger jag bara, och det satt på svanskotan efter alla situps. Ingen skön känsla! Finns det någon som har tips/husmorskurer på hur man lindrar skavsår snabbare? Just nu har jag problem med att sitta ned vilket inte är så skoj kanske… :P