För en tid sedan skeppade en av mina favoritbloggare Linda (som jag också gick på samma utbildning med tidigare i höst) över en utmaning till mig. Uppgiften går ut på att svara på 5 frågor för att sedan skicka den vidare till 5 andra. Bättre sent än aldrig tänker jag, så här kommer frågorna:

 1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
  Något jag äter varje dag är havregrynsgröt till frukost samt i mina mellanmål med kvarg och nötter. Så det är något jag inte skulle kunna leva utan.
 2. Godaste efterrätten?
  Chokladpudding med vispgrädde som den sanne chokladälskare jag är! Om inte lösggodis räknas som efterrätt då. ;)
 3. Vad tränar du en dag då du har all tid i världen?
  Långpass! Helt klart. Då inte bara löpning utan jag tycker även landsvägscykling och längdskidåkning är kul också. Fast löpningen är såklart roligast, jag är ju trots allt långdistanslöpare. 
 4. Bästa träningsredskapet?
  Precis som Linda skrev i sin blogg skriver även jag klyschan kroppen. Man kan göra så fantastiskt mycket med den och jag älskar att träna MED kroppen. Men ska det vara av materiellt ting så måste jag säga min landsvägscykel!
 5. Vad är jag tacksam för just nu?
  Jag är så enormt tacksam över att jag kommit dit jag är idag. Att kunna leva ett hälsosamt friskt liv med en kropp som mår bra! För bara 3 år sedan var ju mitt liv ett helvete. Jag vägde 65 kg mer och led av skyhög feber, extrem smärta och sömnlösa nätter varje dag. Då var tiden just nu bara en dröm, idag är en verklighet!

 

Jag i min skickar utmaningen vidare till Emelie, Linn, Ida, Sara och Löparfia.