hals

Idag åkte jag till Molkom för ett kärt återseende av min “gamla” skola som jag under 10 månaders tid studerade till Personlig tränare, Coach och Massör. Även om det inte var länge sedan jag tog examen (11 Juni 2014) så var det ändå blandade känslor att gå i korridorerna igen då det kändes hela tiden som det saknades något, nämligen min klass! Men den nya hälsotränareklassen var sprudlande glad och trevlig den med.

Idag var jag inte på skolan som elev. Nej, idag var jag på skolan som lärare och föreläsare för den nya hälsotränarelinjen. Jag ska nämligen undervisa de nya blivande personliga tränarna i löpning både teoretiskt och praktiskt vilket är grymt roligt och ärofullt! Stort minst sagt! Så idag hade jag klassen helt själv, hela dagen! Det var fantastiskt att få dela med mig av mina kunskaper till så nyfikna och duktiga blivande PT:s och jag ser redan fram emot nästa dag.

Jag vet inte hur många gånger jag sagt detta, men jag ångrar verkligen inte mitt val av yrke. Jag bara älskar mitt jobb!