Vänner, det har nu gått hela 2 veckor på armhävningsutmaningen!!! Wohooo! Jag har läst att majoriteten av er redan märker enorma resultat vilket såklart glädjer mig enormt!! Heja er! Ni är så jäkla grymma! För min egen del har det inte gått så bra. Jag drog ju iväg på utbildning i slutet av förra veckan vilket gjorde att jag helt enkelt glömde bort utmaningen totalt. Dock har jag fått in en hel del överkropp på crossfiten föregående vecka så jag tror det kompenseras ganska bra.

Kom ni ihåg att göra maxtestet igår, söndag? Alltså göra så många strikta armhävningar på tå, dvs. bröstet nästan ända ned till marken (en knytnäve mellan) ni kan på rad. Om inte måste ni göra det nu för att kunna komma in i nya schemat, för nu uppgraderas det! Ni är ju så jäkla grymma. Utefter resultatet på maxtestet lägger ni er i rätt kolumn på veckans schema som kommer här:

vecka3

Fortsätt kämpa nu!