Idag blev det cykling med landsvägscykeln vid lunchtid. Jag hade egentligen tänkt ta en ganska kort och lugn tur men jag kände ganska snart att det var en bra dag, så varför inte dra på lite så det blev en kort och snabb tur istället? Det blev totalt en tur på 35 km med ett snitt på 31 km/h. Något jag är riktigt nöjd över och hoppas att det håller i sig. Känslan av att cykla fort och susa fram är speciell!

Fördelen med att vara egen företagare är att man kan lägga arbetstiderna lite som man själv vill, oftast brukar det bli att jag arbetar med kunder tidigare morgnar eller sena kvällar. Tiden där emellan är “fritt ansvar” för administrativt arbete. Detta gör att jag kan ägna mig åt min egna träning dagtid, oftast brukar det bli form av ett lunchpass av olika slag.

Ikväll väntar OW-simning tillsammans med min sambo efter jobbet, det blåser rätt mycket så det blir nog tufft med vågor. Men det är bra träning det med!