maj4

Även denna söndag bjuder moder natur på strålande solsken och minimal vind. Perfekt väder för ett långpass med andra ord! Eftersom jag är en morgonmänniska så vaknade jag klarvaken redan vid kl. 6.00 och åt min frukost. Klockan 8:15 startade jag mitt långpass, till en början var det mycket kyligt men ju längre tid det gick desto varmare blev det. I slutet var det helt perfekt! Jag fick sällskap även denna söndag fast av min klasskompis Camilla. Camilla hakade på efter ca 1 mil och sprang med mig i ca 2 mil tills vi skiljde oss åt och jag sprang sprang hem.

Dagens pass kändes väldigt bra med tanke på min dagsform, dvs. extrem träningsvärk i vaderna redan från start. Det märktes i slutet vill jag lova. ;P Därför blev det ingen fartökning på slutet, men det gör inget. Istället så avslutade jag vid ICA där jag köpte med mig jordgubbar, glass, chokladsås och grädde hem. Nöden har ingen lag när suget slår till så att säga! ;P Och som ni vet tycker jag att man kan äta allt i rätt mängder. :)

Totalt var jag ute i 34 km (distansen på displayen stämmer inte då klockan strulade) och det tog mig 3h och 10 min. Nu ska jag mumsa på min glass och plugga anatomi inför ett omfattande prov vi har i skolan den 20 maj.

Ha det gott!