Vinn en startplats till tjejmilen 2015!

Det är med stor glädje och ära som jag idag kan berätta att jag är Risentas nya löpprofil där jag kommer arbeta som löpcoach inför tjejmilen 2015. Min uppgift blir att peppa, motivera och sprida löparglädje till dig för att nå ditt mål mot tjejmilen online. Alla kommer kunna ta del av det och läs gärna mer om projektet på Risentas hemsida.

I och med denna fantastiska nyhet tänkte jag börja med att sprida lite löparglädje genom att tävla ut 3 startplatser till tjejmilen 2015. 2 på instagram och 1 på Facebook. På Facebook vinner du även personlig löpcoaching. Båda tävlingarna avslutas imorgon, tisdagen den 28 april så det gäller att vara snabb!

risenta2

3 kommentarer

 1. Åh vad spännande! Har deltagit i både tävlingen på facebook och på instagram. Hoppas på tur! :)

  Svara
 2. Hej!

  Jag tävlade också, på instagram. Har någon vinnare utsetts?

  Må gott!

  Svara
  • Hej Hanna, vinnarna har utsetts och kontaktats. Hoppas vi ses ändå på tjejmilen!

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *