Hej löparvänner! Den här veckan tänkte jag dela med mig av dagens löppass som jag utförde nu på förmiddagen, nämligen långa intervaller om 6×500 meter och i detta inlägg får ni ta del av mitt passupplägg. Enjoy!

Såhär gör du passet:

Uppvärmning: 10-15 min lätt jogg följt av 2 koordinationslopp/stegringslopp på 60-100 meter.
Pass: 6×500 meter i 20-30s snabbare än tilltänkt tävlingsfart. Aktiv vila 1 minut.
Nedvarvning: Lätt jogg hem följt av några minuters rörlighet/stretch samt varmt bad.

Under morgonen/förmiddagen har det snöat och varit riktigt uschligt väder utomhus men jag tog ändå beslutet att utföra intervallerna utomhus. En liten chansning med mina ledproblem men eftersom jag har ett badkar så tinade jag upp kroppen med ett bad direkt efter löprundan och försökte att klä mig smart. Självaste passet gick väldigt bra, kroppen svarade fint och alla intervallerna kändes riktigt bra.

Hur gick det för dig med passet? Berätta gärna.

Kommentera inlägget.