Small Group – KICKSTART!

Bli av med ditt sockerberoende på 5 veckor.

Sockerberoende? Inga rutiner? Gått upp lite för mycket i vikt?

Då har du hittat rätt. Med mig som din personliga tränare och kostrådgivare kommer du tillsammans med en liten träningsgrupp (4-8 deltagare) ha ett gemensamt mål: Att bli av med sockerberoende och skapa en hälsosam livsstil!

Det gruppen kommer att kämpa tillsammans för är att:
– Skapa nya hälsosamma rutiner
– Bli piggare och gladare
– Må bättre
– Gå ned några kilon i vikt

Vi kommer att ses 5 torsdagar kl. 18.30 i rad för att träna tillsammans och peppa varandra. Första tillfället kommer vi prata mycket kring kost och jag kommer att presentera den kostplan var och en kommer att följa under dessa 5 veckor vi håller ihop. Vi kommer också göra en inväning/mätning för att sista tillfället göra det igen. För den som vill finns det även möjlighet att göra en kalipermätning för att mäta sin fettprocent (ingår i priset), men detta är förstås frivilligt.

Det spelar ingen roll vilken nivå du ligger träningsmässigt på idag. Gruppassen passar alla, nybörjare som mer erfaren och hålls inomhus. Utöver de gemensamma passet kommer du även få ett individuellt anpassat träningsprogram att följa hemma. Efter första tillfället kommer du också bli inbjuden till en hemlig facebookgrupp där samtliga deltagare i gruppen har möjlighet att gå med i för att kunna peppa varandra och jag peppa er.

Efter varje torsdags kommer alla att få en individuell pdf-fil skickad till sin mail med veckomeny, inköpslista och givetvis recept. Du kommer också få massor med tips för hur du t.ex. ska hantera ditt sockerberoende när det slår till, tänka kring kosten när du blir bortbjuden eller ska äta vid träning.

Detta ingår:
– 5 träningstillfällen i grupp (värde 750 kr)
– Kostprogram för 5 veckor (värde 990 kr)
– Träningsprogram för 5 veckor (värde 800 kr)
– Individuell rådgivning under hela perioden (värde 800 kr)
– 2 st kalipermätningar, valfritt! (Värde 700 kr)
– Hemlig facebookgrupp
– Goodiebag (värde ca 500 kr)

PRIS: 2450 kr/person vid bokning innan 31/12 2017. Därefter kostar det 2950 kr fram till start.

START: Torsdagen den 18e Januari 2018 kl. 18.30
PLAST: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 i KARLSTAD

 

 

Boka en plats!

Boka en plats via bokadirekt.se

Vid frågor eller funderingar kontaktar du mig via kontaktformuläret till höger. Det går också bra att ringa på 073-810 79 10 eller maila info@marathonemma.se. Jag svarar normalt inom 24h eller nästkommande arbetsdag.

Kom ihåg att det är begränsat antal platser. MAX 8 personer!