Small Group – KICKSTART!

Bli av med ditt sockerberoende på 5 veckor.

 

Sockerberoende? Trött och hängig? Inga rutiner? Gått upp lite för mycket i vikt?

Då har du hittat rätt. Med mig som din personliga tränare och kostrådgivare kommer du tillsammans med en liten träningsgrupp (4-6 deltagare) ha ett gemensamt mål: Att bli av med ditt sockerberoende och skapa en hälsosam livsstil!

Det gruppen kommer att kämpa tillsammans för är att:
– Skapa nya hälsosamma rutiner
– Bli piggare och gladare
– Må bättre
– Gå ned några kilon i vikt

Vi kommer att ses 10 onsdagar kl. 17.30 för att träna tillsammans och peppa varandra. Första tillfället kommer vi prata mycket kring kost och jag kommer att presentera den kostplan var och en kommer att följa under dessa 5 veckor vi håller ihop. Vi kommer också göra en inväning/mätning för att sista tillfället göra det igen. För den som vill finns det även möjlighet att göra en kroppsanalys för att mäta sin fettprocent, muskelmassa, vattenmängd m.m. (ingår i priset), men detta är förstås frivilligt.

Det spelar ingen roll vilken nivå du ligger träningsmässigt på idag. Gruppassen passar alla, nybörjare som mer erfaren och hålls inomhus. Utöver de gemensamma passet kommer du även få passet på en pdf-fil som du kan göra 1-2 ggr på egen hand hemma. Efter första tillfället kommer du också bli inbjuden till en hemlig facebookgrupp där samtliga deltagare i gruppen har möjlighet att gå med i för att kunna peppa varandra och jag peppa er.

Kostupplägget kommer att vara grundad på hela och rena livsmedel med fokus på att dämpa sockersug. Därför kommer vi att hålla oss till en socker och glutenfri kosthållning med lite mejeriprodukter. Till en början kommer vi att kickstarta kroppen för en omstart med nyttig och näringsrik vegetarisk mat. Under programmets gång kommer vi sedan att lägga till kött, fisk och fågel. För de som absolut inte vill äta enbart vegetarisk första tiden löser vi givetvis detta.

Efter varje onsdag kommer alla att få kursmaterial med veckomeny och tillhörande recept för kommande vecka. Du kommer också få massor med tips för hur du t.ex. ska hantera ditt sockerberoende när det slår till, tänka kring kosten när du blir bortbjuden eller ska äta vid träning.

När du har bokat din plats kommer jag att skicka en hälsodeklaration till dig som du kommer få svara på och skicka tillbaka senast 1 vecka innan kursstart. Detta för att du ska få ett personligt anpassat kostprogram utefter dina förutsättningar/mål. Här har du chans att skriva om det är något speciellt jag behöver tänka på, t.ex. om du har någon specialkost (vegetarian, allergi, intolerans, medicinering m.m.) som kan påverka programmets gång.

Varje kurstillfälle varar ca 1h förutom första som varar ca 1,5h.

Detta ingår:
– 10 träningstillfällen i grupp (värde 1500 kr)
– Kostprogram för 5 veckor (värde 1200 kr)
– 10 träningspass att utföra hemma på egen hand (värde 800 kr)
– Individuell rådgivning under hela perioden (värde 800 kr)
– Veckovis invägning och mätning. (frivilligt)
– 2 st mätningar av kroppssammansättning med INBODY-våg. Du får veta kroppsfett, muskelmassa, benmassa, vattenmängd (Värde 1000 kr)
– Hemlig facebookgrupp
– Pärm med kursmaterial
– Goodiebag (värde ca 500 kr)
TOTALT VÄRDE: 5800 kr!

DITT PRIS: 2950 kr/person vid bokning innan 7/1 2019. Därefter kostar det 3450 kr fram till start.
Du kan givetvis använda ditt friskvårdsbidrag till detta om du vill!

START: Onsdagen den 6e Februari 2019 kl. 17.30.
Samtiliga kurstillfällen: 6/2, 13/2, 20/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4 och 10/4 kl. 17.30.

PLAST: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 i KARLSTAD

Boka din plats här, endast 6 platser! FULLBOKAD!

 

 

 

 

 

 

Boka en plats!

Boka en plats via bokadirekt.se

Vid frågor eller funderingar kontaktar du mig via kontaktformuläret till höger. Det går också bra att ringa på 073-810 79 10 eller maila info@marathonemma.se. Jag svarar normalt inom 24h eller nästkommande arbetsdag.

Kom ihåg att det är begränsat antal platser. MAX 6 personer!