Small Group – KICKSTART!

Bli av med ditt sockerberoende på 5 veckor.

 

Sockerberoende? Trött och hängig? Inga rutiner? Gått upp lite för mycket i vikt?

Då har du hittat rätt. Med mig som din personliga tränare och kostrådgivare kommer du tillsammans med en liten träningsgrupp (4-8 deltagare) ha ett gemensamt mål: Att bli av med sockerberoende och skapa en hälsosam livsstil!

Det gruppen kommer att kämpa tillsammans för är att:
– Skapa nya hälsosamma rutiner
– Bli piggare och gladare
– Må bättre
– Gå ned några kilon i vikt

Vi kommer att ses 6 tisdagar kl. 17.30 för att träna tillsammans och peppa varandra. Första tillfället kommer vi prata mycket kring kost och jag kommer att presentera den kostplan var och en kommer att följa under dessa 5 veckor vi håller ihop. Vi kommer också göra en inväning/mätning för att sista tillfället göra det igen. För den som vill finns det även möjlighet att göra en kroppsanalys för att mäta sin fettprocent (ingår i priset), men detta är förstås frivilligt.

Det spelar ingen roll vilken nivå du ligger träningsmässigt på idag. Gruppassen passar alla, nybörjare som mer erfaren och hålls inomhus. Utöver de gemensamma passet kommer du även få ett individuellt anpassat träningsprogram att följa hemma. Efter första tillfället kommer du också bli inbjuden till en hemlig facebookgrupp där samtliga deltagare i gruppen har möjlighet att gå med i för att kunna peppa varandra och jag peppa er.

Kostupplägget kommer att vara grundad på hela och rena livsmedel med fokus på att dämpa sockersug. Därför kommer vi att hålla oss till en socker och glutenfri kosthållning med lite mejeriprodukter. Till en början kommer vi att kickstarta kroppen för en omstart med nyttig och näringsrik vegetarisk mat. Under programmets gång kommer vi sedan att lägga till kött, fisk och fågel. För de som absolut inte vill äta enbart vegetarisk första tiden löser vi givetvis detta.

Efter varje tisdag kommer alla att få kursmaterial med veckomeny och tillhörande recept för kommande vecka. Du kommer också få massor med tips för hur du t.ex. ska hantera ditt sockerberoende när det slår till, tänka kring kosten när du blir bortbjuden eller ska äta vid träning.

Detta ingår:
– 6 träningstillfällen i grupp (värde 800 kr)
– Kostprogram för 5 veckor (värde 990 kr)
– 6 träningspass att utföra hemma på egen hand (värde 800 kr)
– Individuell rådgivning under hela perioden (värde 800 kr)
– Veckovis invägning och mätning.
– 2 st mätningar av kroppssammansättning – Kroppsfett, muskelmassa, benmassa, Vattenmängd (Värde 1000 kr)
– Hemlig facebookgrupp
– Kursmaterial
– Goodiebag (värde ca 500 kr)

PRIS: 2450 kr/person vid bokning innan 1/8 2018. Därefter kostar det 2950 kr fram till start.

START: Tisdagen den 28e Augusti 2018 kl. 17.30
Samtiliga kurstillfällen: 28/8, 4/9, 11/9, 18/9, 25/9 och 2/10 kl. 17.30.

PLAST: PT-Hörnan, Ölmegatan 5 i KARLSTAD

Boka din plats här, endast 6 platser!

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka en plats!

Boka en plats via bokadirekt.se

Vid frågor eller funderingar kontaktar du mig via kontaktformuläret till höger. Det går också bra att ringa på 073-810 79 10 eller maila info@marathonemma.se. Jag svarar normalt inom 24h eller nästkommande arbetsdag.

Kom ihåg att det är begränsat antal platser. MAX 6 personer!