Personlig Träning

Du tränar enskilt med mig som din personliga tränare där jag lägger all fokus på dig för att hjälpa dig att hitta rätt teknik och balans i din träning samt nå dina mål.

1 timme 750 kr

4 timmar 2699 kr (674 kr/h)
8 timmar 4995 kr (624 kr/h)
12 timmar 7320 kr (610 kr/h)
20 timmar 11 900 kr (595 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus eller hemma hos dig, du väljer. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad. Delbetalning är möjlig via klarna med minsta delbetalningssumma 50 kr/månad.

 

Klicka här vid frågor eller bokning.

Boka tid

 

 

 

 

 

 

Dela en eller flera PT-timmar tillsammans med någon som vill samma sak som du med din träning. Det kan vara din partner, vän eller kollega.

1 timme 450 kr/person

4 timmar 1600 kr/person (400 kr/h)
8 timmar 3000 kr/person (375 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus på avtalad plats. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad.

Klicka här vid frågor eller bokning.

 

 

Samla ihop ett gäng kompisar, arbetskollegor eller föreningskamrater och boka en eller flera timmar tillsammans med mig. Eftersom gruppen är liten (4-6 personer) kommer det fortfarande att finnas utrymme för individuell feedback och coachning. Ni bestämmer själva gemensamt vilken dag och tid som passar er.

1 timme 300 kr/person

3 timmar 750 kr/person (250 kr/h)
5 timmar 1125 kr/person (225 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus på avtalad plats. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad.

Klicka här vid frågor eller bokning.

 

 

Detta är för dig som är ute efter en riktig utmaning och det passar alla! Kickstarta din träning, toppa din form eller bara hitta massa inspiration till att hålla motivationen uppe.

Du får träningsupplägg för hemmaträning med egen kroppsvikt, veckoupplägg och riktlinjer hur du ska äta. Du träffar mig dag 1 för invägning/mätning, rörelseanalys och fystest och dag 30 vid avslutad utmaning för att göra om samma tester/mätningar och se dina resultat. Träningsupplägget baseras på testerna gör vid första tillfället. Varje tillfälle/träff varar 30 min.

Fri support via mail/telefon ingår hela perioden.

Ej aktuell tjänst just nu.

 

Personlig träning

Första tillfället består av en kostnadsfri konsultation där vi under ett samtal pratar om din nuvarande livssituation, målsättning och förutsättningar. Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration om din nuvarande aktivitet och hälsotillstånd. Andra tillfället (första pt-timmen) kommer vi att göra en kroppsanalys som kommer för att jag ska kunna skapa ett personligt träningsprogram för dig och dina behov. Vi kommer även att göra en några tester för att se din fysiska status just idag.

Därefter kommer vi att påbörja träningen som baseras av konsultationsmötet och första pt-tillfällets resultat. Vi kommer att starta från grunden med funktionell träning för att successivt bana in i till den träningsform du vill utöva. För varje tillfälle tillsammans får du även ett kompendium mailat till dig med personliga tips och de övningar vi gått igenom.

Varje tillfälle kommer att vara ca 50-60 min.

Lägg till kost- och/eller träningsprogram

ll.
För att ditt mål med löpträningen på ett så effektivt och riskfritt sätt som möjligt handlar det om så mycket mer än bara ett program på ett XX antal veckor som du kan finna lite vart som helst på nätet eller i tidningar. Det som gör den stora skillnad är den personliga kontakten mellan mig som personlig tränare/programskrivare och dig. Jag utformar ett personligt träningsprogram utefter DINA förutsättningar och livssituation just nu.

När jag skriver ditt program ger jag dig 1-2 veckors schema åt gången. För det händer ju trots allt saker i livet med jämna mellanrum som kan påverka din träning som jag kan ta hänsyn till och inte färdiga träningsprogram. Till exempel att du har mycket på jobbet en vecka och inte hinner med alla pass på schemat, reser bort eller blir skadad/sjuk så anpassar jag programmet efter dig och inte tvärt om som de ”vanliga” träningsprogram man kan hitta på nätet inte tar hänsyn till. Jag kan också ta hänsyn till om du har någon/några dagar i veckan som du inte kan träna på eller om du utövar någon annan sport.

Det är också viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

Du köper ett personligt anpassat träningsprogram utefter dina förutsättningar, behov och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett träningsprogram för dig. Du kommer att föra träningsdagbok som du skickar in varje/varannan vecka för att ditt träningsprogram ska vara så personligt anpassat som möjligt.

2 månader: 990 kr
3 månader: 1400 kr
4 månader: 1700 kr
5 månader: 2025 kr
6 månader: 2300 kr

 

Delbetalning är möjlig via klarna med minsta delbetalningssumma på 50 kr/månad.

 

Du köper ett skräddarsytt kostprogram utefter behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Första steget blir att fylla i en hälsodeklaration om din nuvarande livssituation och aktivitet. Andra steget blir att föra en kostdagbok under minst 3 dagar där du utförligt skriver vad du äter. Ju noggrannare du är desto mer rättvist blir ditt kostprogram.

Jag rekommenderar att följa ett kostprogram i max 3 månader innan uppföljning och ev. justeringar.

Uppstart: 590 kr
Uppföljning: 350 kr

Vid intresse, läs mer här.

 

Vad mina klienter säger.

Boka inte bara en tid, låt mina klienter berätta sin åsikt först!

”Emma är mycket bra på att lära ut och det var väldigt bra att hon fokuserade på grundlig hållning för att man skulle få ut det mest av träningen och förebygga skador, eftersom det är många som gör dessa ”fel”. Emma är en bra PT och en inspirerande kvinna!”

—Ottilia P

”Med noggrann, grundlig analys av mig som person och med mina förutsättningar i fokus gör Emma verkligen skäl för att vara den personliga tränaren.

Jag är fullständigt trygg med att hon hjälper mig ta fram det bästa ur mig!”

—Caroline

”Tack Emma för vår tid tillsammans!

Du är en riktig bra personlig tränare. Inkännande, tydlig, pushande och väldigt trevlig att träffas. Vilket bra jobba du gör :-D.”

—Wenke

Har du några funderingar?

Till höger får du svar på de vanligaste frågorna som brukar förekomma. Hittar du inte det svar du söker på din fråga? Tveka då inte att kontakta mig antingen via mail eller telefon. Ingen fråga är för dum.

Mail: info@marathonemma.se
Telefon: 073-810 79 10

Boka tid

Se alltid till att vara träningsklädd. Vid inomhusträning i PT-Hörnan är inneskor ett krav!

I PT-hörnan, utomhus eller hemma hos dig. Jag är anpassningsbar och lyssnar på dina önskemål. PT-hörnan finner du på Ölmegatan 5 i Karlstad.

Ja, det gör jag. Hör av dig till mig för offert på hej@marathonemma.se eller ring 073-810 79 10.

Ja, det kan du. Be om ett kvitto vid bokning så visar du sedan upp detta för din arbetsgivare och de ger dig ersättning för ditt utlägg.