Personlig löpcoaching

Personlig löpcoachning är något som alla kan ta del av, erfaren som nybörjare för att nå sina personliga mål på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Allt från att komma igång med löpningen på rätt sätt eller att utveckla sin redan befintliga löpning och ta den till nya nivåer. Personlig löpcoachning är helt enkelt en lyx som alla borde unna sig just för att det ger så mycket mer än bara ett träningspass!

Du tränar enskilt med mig som din personliga tränare och löpcoach där jag lägger all fokus på dig för att hjälpa dig att hitta rätt teknik och balans i din träning samt nå dina mål.

1 timme 750kr

4 timmar 2699 kr (674 kr/h)
8 timmar 4995 kr (624 kr/h)
12 timmar 7320 kr (610 kr/h)
20 timmar 11 900 kr (595 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus eller hemma hos dig, du väljer. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad. Delbetalning är möjlig via klarna med minsta delbetalningssumma 50 kr/månad.

Klicka här vid frågor eller bokning.

 

Boka tid

 

 

 

Dela en eller flera löpcoachingstimmar tillsammans med någon som vill samma sak som du med din träning. Det kan vara din partner, vän eller kollega.

1 timme 450 kr/person

4 timmar 1600 kr/person (400 kr/h)
8 timmar 3000 kr/person (375 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus på avtalad plats. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad.

Klicka här vid frågor eller bokning.

 

Samla ihop ett gäng kompisar, arbetskollegor eller föreningskamrater och boka en eller flera timmar tillsammans med mig. Eftersom gruppen är liten (4-6 personer) kommer det fortfarande att finnas utrymme för individuell feedback och coachning. Ni bestämmer själva gemensamt vilken dag och tid som passar er.

1 timme 300 kr/person

3 timmar 750 kr/person (250 kr/h)
5 timmar 1125 kr/person (225 kr/h)

Alla tillfällen utgår från PT-Hörnan, Ölmegatan 5. Alt. utomhus på avtalad plats. Ingen extra kostnad tillkommer inom Karlstad.

Klicka här vid frågor eller bokning.

 

Detta är för dig som är ute efter en riktig utmaning och det passar alla oavsett nivå! Kickstarta din löpträning, toppa din form, finn och träna på dina svagheter eller bara hitta massa inspiration till att hålla motivationen för löpningen uppe.

Du får träningsupplägg för hemmaträning med egen kroppsvikt kombinerat med löpning, veckoupplägg och riktlinjer hur du ska äta. Du träffar mig dag 1 för invägning/mätning, rörelseanalys och fystest och dag 30 vid avslutad utmaning för att göra om samma tester/mätningar och se dina resultat. Träningsupplägget baseras på testerna gör vid första tillfället. Varje tillfälle/träff varar 30 min.

Fri support via mail/telefon ingår hela perioden.

Ej aktuell tjänst just nu.

 

Jag förespråkar periodiserad löpträning (och träning över lag) med pulszoner som baseras på individuell puls. Detta ger en effektiv träning som ger snabba resultat och minimerar skaderisken. Jag hjälper dig att hitta rätt balans för att på bästa sätt nå dina mål inom löpning vare sig du är nybörjare eller lite mer erfaren.

Hos mig väljer du väljer vad du vill fokusera på under träningspasset tillsammans med mig. Det kan vara teknik, kondition eller kanske vill du göra ett mjölksyratröskeltest för att kunna hitta dina individuella pulszoner? Under ett träningspass analyserar jag alltid ditt löpsteg och ekonomi för att se hur du belastar din kropp. Utefter detta kommer jag att kunna ge dig personliga tips och råd för att du ska kunna förbättra din löpteknik på ett så effektivt sätt som möjligt. Du kommer också att få förslag på övningar för att du ska kunna utvecklas i din träning hemma på egen hand. Övningarna kan bestå av allt från löpskoling till styrka och rörlighet. Alla specifikt utvalda för just dig och dina förutsättningar!

Varje tillfälle varar mellan 50-60 min.  Du kommer också att få ett kompendium mailat till dig med personliga tips och de övningar vi gått igenom.

 

 

 

Lägg till kost- och/eller träningsprogram

ll.
För att ditt mål med löpträningen på ett så effektivt och riskfritt sätt som möjligt handlar det om så mycket mer än bara ett program på ett XX antal veckor som du kan finna lite vart som helst på nätet eller i tidningar. Det som gör den stora skillnad är den personliga kontakten mellan mig som personlig tränare/programskrivare och dig. Jag utformar ett personligt träningsprogram utefter DINA förutsättningar och livssituation just nu.

När jag skriver ditt program ger jag dig 1-2 veckors schema åt gången. För det händer ju trots allt saker i livet med jämna mellanrum som kan påverka din träning som jag kan ta hänsyn till och inte färdiga träningsprogram. Till exempel att du har mycket på jobbet en vecka och inte hinner med alla pass på schemat, reser bort eller blir skadad/sjuk så anpassar jag programmet efter dig och inte tvärt om som de ”vanliga” träningsprogram man kan hitta på nätet inte tar hänsyn till. Jag kan också ta hänsyn till om du har någon/några dagar i veckan som du inte kan träna på eller om du utövar någon annan sport.

Det är också viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

 

 

Du köper ett personligt anpassat träningsprogram utefter dina förutsättningar, behov och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett träningsprogram för dig. Du kommer att föra träningsdagbok genom onlinecoachingverktyget coach4pro (finns som webbplats och app) dit du får alla dina träningspass och du loggar som en träningsdagbok.

 

PRIS: Första 3 månaderna 790 kr/månad, därefter 590 kr/månad. Bindningstid 3 månader.

 

Du köper ett skräddarsytt kostprogram utefter behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Första steget blir att fylla i en hälsodeklaration om din nuvarande livssituation och aktivitet. Andra steget blir att föra en kostdagbok under minst 3 dagar där du utförligt skriver vad du äter. Ju noggrannare du är desto mer rättvist blir ditt kostprogram.

Detta ingår:

  • 1 Kroppsanalys (mätning av bl a kroppsfett, muskelmassa, BMR m.m.)
  • 1 Invägning och -mätning
  • Näringsbehovsanalys
  • Individuellt kostupplägg/program
  • 8 Recept på mellanmål/frukost och lunch/middag
  • 4 förslag på kostplan med frukost, lunch, middag och mellanmål

Uppstart: 990 kr
Check ups: 350 kr

Vid intresse, läs mer här.

 

 

Vad mina klienter säger.

Boka inte bara en tid, låt mina klienter berätta sin åsikt först!

”Med noggrann, grundlig analys av mig som person och med mina förutsättningar i fokus gör Emma verkligen skäl för att vara den personliga tränaren.

Jag är fullständigt trygg med att hon hjälper mig ta fram det bästa ur mig!”

—Caroline

”Jag har under våren blivit löpcoachad av MarathonEmma med målet att förbättrat min tid från GBG varvet som jag sprang på tiden 2.40 förra året.

Jag har sprungit en hel del under åren utan att förstå hur och på vilket sätt jag behöver träna. Emma har sedan mars hjälpt mig med löpteknik, distans och uthållighet som alla tre är mina svagheter. Mitt tankesätt har varit att springa så fort som möjligt, så långt som möjlig. Ajabaja så fel jag har gjort! Med Emmas schema har jag utvecklas enormt mycket och det har givit resultat som varit utanför min förväntan!! Under denna period har det varit jobbigt endast två gånger – vid intervall och mjölksyra pass. Båda tillfällena har Emma sprungit vid min sida och puschat mig till gränsen och fått mig att utvecklas helt i rätt riktning.

Jag är så otroligt glad att Emma har hjälpt mig och utan hennes visdom hade jag inte klarat att ta revansch på GBG-varvet som jag fixade i år på 2:12!

Nu mot nya mål. Att förbättra min tid på milen givetvis tar jag MarathonEmmas som hjälp för att nå dit.”

—Johanna

Hur ska jag klä mig första tillfället?

Se alltid till att vara träningsklädd. Vid inomhusträning i PT-Hörnan är inneskor ett krav!

Vart håller du till?

I så lång utsträckning som möjligt bedrivs all träning utomhus. Plats kommer vi gemensamt fram till. Jag kommer också hem till dig om så önskas, ingen reseersättning tillkommer inom Karlstad eller Forshaga.

Vid löpanalys och specifik styrketräning sker detta i PT-Hörnan, Ölmegatan 5 i Karlstad.

Kommer du till företag?

Ja, det gör jag. Hör av dig till mig för offert på hej@marathonemma.se eller ring 073-810 79 10.

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, det kan du. Be om ett kvitto vid bokning så visar du sedan upp detta för din arbetsgivare och de ger dig ersättning för ditt utlägg.

Hör av dig!

Finns inte din fråga med till vänster eller vill du boka en tid hos mig? Använd kontaktformuläret nedan eller ring mig på 073-810 79 10. Ingen fråga är för dum.