Tillbaka i skolbänken!

löpcoachutbildning

Förra veckan, torsdag närmare bestämt, åkte jag till huvudstaden för att spendera 5 dagar med jobb och löpning i fokus. I måndags kom jag hem. Det var en intensiv vistelse och det är inte förens idag jag har ”landat” ordentligt och pusta ut. Skönt!

Vad gjorde jag då i Stockholm? Jo, jag deltog löpcoachutbildningens steg 2 kurs som inriktade sig till personlig löpcoachning. Jag gick steg 1 i september som var riktad åt grupp. Det var riktigt kul och inspirerande att vara med på den här kursen. Även om det mesta var repetition så var det nyttigt och bra att gå den, jag fick även en hel del nya tips och trix att ta med mig i min egna träning såväl som till mina klienters. Nya övningar, upplägg m.m. Det blev lite av en nytändning och jag ser verkligen fram emot att få utlopp av min inspiration och kreativitet till kommande träningsupplägg!

Jag tänkte även passa på att tipsa om en tävling jag startat på Instagram. Du kan vinna personlig löpcoachning online. Så ta chansen nu! Klicka här.

1 kommentar

  1. Hej. Jag saknar de två sista veckorna på armhävningsprogrammet. Eller är det så att jag bara har missat dem och inte hittar dem när jag söker?
    Jag hoppade på lite senare än när ni andra började…..

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *