Under senaste teamträffen för Team Rynkeby så fick vi våra teamkläder presenterade hur de kommer att se ut. Det kändes ganska mäktigt och pirrigt att få dem visade framför sig under mötet. Det var verkligen blandade känslor. För det börjar ju dra ihop sig nu, om ca 3 1/2 månad är vi påväg till Paris på våra underbara gula cyklar! För mig är det inte så himla stor grej att cykla ned till Paris utan det är syftet vi gör det för som berör mig allra mest. Alla barn kan inte cykla, fast de vill. Och det är något som jag tycker ska vara självklarhet att alla barn ska kunna! Därför känns det fantastiskt att göra något jag kan, i detta fall cykla, för att bidra med något som hjälper till att göra den visionen möjlig. Att alla cancersjuka barn ska överleva och få en framtid fylld av kärlek och glädje där de kan cykla om de nu så vill!

Jag kan cykla, jag vill cykla. Därför gör jag detta! Team Rynkeby är inte bara att cykla till Paris. Team Rynkeby är så mycket mer. Team Rynkeby cyklar för liv! 

teamkläder

Och vet du vad det bästa är? Du kan också vara med och bidra, swischa valfri summa till 123 576 00 20 och allt går direkt till Barncancerfonden via Team Rynkeby Värmland.