TR-läger-2Foto: Lotti Strömberg

Jag har precis landat efter ett träningsläger i de Värmländska skogarna tillsammans med Team Rynkeby. Tre fantastiska dagar med fokus cykel för hela slanten. Detta var det första av de två träningsläger vi kommer att ha innan vår Parisresa och vi höll till hos en av våra Guldsponsorer, Selma spa+. 

Lägret startade redan på fredagen efter lunch. Då cyklade vi ca 6 mil i stålande sol och sommarvärme. På kvällen var det sedan dags för umgänge, spa och middag för att ladda inför lördagens långpass på ca 17 mil med 2000m i höjdstigning. Det var en fantastisk tur och det kändes så jäkla häftigt att cykla i denna klunga på 30 personer som ser identiska ut. Under söndagen sedan så cyklade vi en lite kortare tur på ca 13 mil. Det kändes i benen vill jag lova.

Jag har aldrig varit med om att nästan varenda kotte man cyklar förbi hejar och ropar. Det skänker en sådan energi och värme att jag blir alldeles glad! Jag ångrar verkligen inte en sekund att jag anmälde mig till Teamet och tackade ja till platsen när jag blev uttagen. Det är inte bara ett äventyr, det har också fått mig att utvecklas och växa som person.

tr-lager-1  13124531_1262108350483499_1521585251871025678_n  Träningsläger Team Rynkeby - Selma Spa -1156  Träningsläger Team Rynkeby - Selma Spa -1176