me

Hösten är här och det är dags att dra igång grundträningsperioden inför kommande säsong. Det innebär att större delen av träningen kommer bestå av lågintensiva långpass i prattempo. Jag är en social människa så föredrar jag att prata/umgås med folk istället för att lyssna på musik när jag springer långpass. Är du det också? Spring tillsammans med mig!

Gå med i min nya FB-grupp Team M.E. Långdistans och få även chansen att möta nya löpkompisar! Tanken är att vi tillsammans ska bygga upp en bra grund inför nästa säsong. Ju fler desto roligare! Det viktiga är inte hur fort de går utan att vi gör detta tillsammans. Vi kommer börja med kortare distanser för att sedan successivt öka och det är självklart okej att hoppa av på vägen om man känner för det. 

Gruppen kommer även fungera som ett forum där vi kan ställa frågor till varandra, peppa, tipsa och bolla tankar/idéer.

Passen kommer hållas varje helg på lördag eller söndag förmiddag och är helt kostnadsfria. Plats och tid kommer jag att uppdatera i gruppen varje vecka. Första passet kommer att hållas 29/20 November.

Hoppas vi ses!