Söndag, långpass och den gångna veckans träning

Söndag, långpass och den gångna veckans träning

Så har ännu en vecka passerat och så även en helg. Även denna vecka har jag jobbat enormt mycket med mycket långa arbetsdagar. Ändå har jag hunnit med all löpträning som jag planerat och höjdpunkten den här veckan var ändå dagens långpass som jag fick dela tillsammans med min vän Elinore som varit ute på resande fot (Hawaii) under 6 månader.

Elinore och jag ska springa 2 lopp tillsammans i år (Women’s Health halvmaraton och München Marathon), eventuellt kanske det blir 3 så vi hade såklart sjukt mycket och prata om under dagens löprunda. 16 km har nog aldrig gått så fort förut, vips så hade dem svischat förbi! Övriga veckas träning ses nedan.

Träning under vecka 8:

Måndag: 
Tisdag: Långa intervaller
Onsdag: Lätt distans 7 km + 30 min corepass (gruppträning)
Torsdag: 
Fredag: Intervaller i kort backe (3×6 ruscher/80m)
Lördag: 
Söndag: Mysigt långpass, 16 km

Det blev med andra ord inte riktigt som jag tänkt mig, jag hann inte med något cykelpass eller simpass som jag tänkt från början. Men totalt 38 km blandad löpning och 1 corepass har jag lyckats hinna med trots 52h arbete, så jag är mer än nöjd!

Hur har det gått med din träning denna vecka?

 

1 kommentar

  1. Åh, jag skulle också vilja ha en kompis att springa med. Har försökt att ragga men har inte fått napp :)

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *