img_0015

Igår, 7 December 2016 hämtade jag ut min alldeles nya firmabil. En vit Seat Ibiza av årsgäng 2017 och det var med enormt blandade känslor som jag rullade ut den från Lecabs bilhall här i Karlstad.

För några månader sedan började min gamla lilla sockerbit (Ford Fiesta -03) att krångla, det var det ena felet efter det andra och jag kände då att jag inte längre kunde lita på den. Det funkar inte varken i mitt yrke eller privat att ha en bil som inte går att lita på och jag har alltid sagt att nästa bil ska bli en ny firmabil. Sagt och gjort, nu står jag här som lycklig ägare till sockerbiten 2.0. Det är en stor händelse i mitt liv, inte bara över att äga en splitter ny bil utan också i mitt företags liv. Det är såå häftigt att kunna jobba med sin dröm på heltid och nu också ha en företagsbil! Allt slit för att komma hit har börjat ge resultat.