Snabbt och effektivt styrkepass med flås

Snabbt och effektivt styrkepass med flås

Ibland är det svårt att få tiden att räcka till, då gäller det att ta vara på luckor och träna effektivt. I detta inlägg delar jag med mig att ett snabbt och effektivt styrkepass med flås. Enjoy!

Idag inledde jag dagen med en morgonjogg på 6 km för att sedan ta mig an administrativt arbete innan gruppass för FaR-patienter. På eftermiddagen ägnade jag mig åt PT-klienter och pga en sen avbokning fick jag även utrymme för att kunna träna lite styrka själv för några minuter. Sagt och gjort, det blev en cirkelträning enligt följande:

 

Cirkelträning för löpare

1 minuts arbete på varje övning och 15s vila innan nästa. 4 varv med en setvila på 1 minut.

  1. Reversed crunch/Omvänd planka/Dead bug
  2. Burpee
  3. Hög planka med axelklapp
  4. Upphopp/grodhopp

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *