sistalop

Startade dagen med att snöra på mig skorna och bege mig ut på mitt allra sista löppass innan Stockholm Marathon på lördag. Dagens pass blev ett lätt tröskelpass för att få igång blodgenomströmningen i musklerna och känna lite fart i benen. Den nya klockan sprang jag såklart även med idag och jag trivs grymt bra med den hittills.

Dagens pass såg ut som följande:
Uppvärmning: 
Foamrollrullning + 5 min jogg i zon 2-3.
Arbete: 2x2km i zon 4 med 2 min aktiv vila mellan sträckorna.
Nedvarvning: 5 min jogg i zon 2 + foamrollrullning.

Känslan i benen var bra idag. Ända jag oroar mig lite för inför lördagen är min stortå som jag haft lite problem med senaste veckan, jag har nämligen en tånagel som håller på och lossna (stortå). Men jag får väl tejpa fast den och hoppas på de bästa. ;P

Min nya klocka har den smarta funktionen att den kan förutse tävlingstider. Den säger då att jag ska klara Marathon idag på 3:27:31 baserat på min puls och resultat hittills med klockan. Något jag kanske är lite skeptisk emot men det verkar ändå stämma med sträckorna 5km, 10km och halvmarathon. Vågar jag då hoppas på en tid under 3h och 30 min? Svaret får vi på lördag. ;)

Uh, nu är det nära. 3 dagar kvar….