Den här veckan har verkligen svischat förbi. Precis som de flesta veckorna gör nuförtiden i min värld. Dock började denna vecka på sämsta tänkbara vis, min kära gamla bil pajade! Eller ja, avgassystemet åkte i backen. Det satte käppar i hjulet för mitt jobb men lyckligtvis fick jag låna en bil av min kära fader till veckans arbete medan min egna var på lagning. Nu är jag dock väldigt trött på att min bil går sönder var tredje månad. Det funkar inte när jag ska föreläsa inför hundratals personer eller leda gruppass om 20 personer. Jag måste kunna lita på min bil helt enkelt…

Under veckan som gått har jag därför kollat på en ny liten bil, och då menar jag sprillans ny bil av årsmodell 2017. Efter att ha provkört en mängd olika bilar bankade mitt hjärta lite extra hårt för en vit SEAT Ibiza 5D. Imorgon ska jag förbi firman som säljer bilen för att skriva på papperna och i februari kommer jag att få hämta min nya vita stripeade firmabil! Förstår ni om jag längtar? :D