Som jag nämnde i gårdagens veckosummering av vecka 32 har hösten börja stampa utanför dörren. Det är kall och kylig luft men i solen är det fortfarande varmt. Pga den kyliga luften flyttade jag därför in dagens simpass till simhallen. Så nu kan vi med andra ord säga att höst-/vintersäsongens första simpass inomhus är gjort! Och det gick fantastiskt bra, över förväntan faktiskt! Och vet ni vad det bästa är? Jag tyckte det var roligt! Förra säsongen tyckte jag att det var allt annat än roligt och undvek att simma i bassäng i högsta mån, så nu är det extra kul att simglädjen helt kommit tillbaka.

Under dagens pass i simhallen gjorde jag det lätt för mig och körde ett välbekant simpass sedan innan på totalt 1500m. Det kändes bäst så för att bli varm i kläderna. För dig som också vill göra passet såg det ut som följande:

  • Insim: 200m
  • Pass: 3x500m med 30s vila. Första och sista intervallen i medelhårt tempo, mittenintervallen körde jag varannan längd (25 meter) hård och varannan lös.
  • Avsim: 200m