Syftet med Kickstart ONLINE är att bli av med sockerberoende i första hand men även nollställa och ”rensa” kroppen samt gå ned något kilo. Kostupplägget kommer därför helt bestå av vegetarisk mat till en början och utesluta allt hel-/halvfabrikat, socker (även dolt) och istället proppas med näringsrika råvaror. I slutet av kursen/programmet kommer kött/fisk/fågel att banas in igen för den som vill. Förutom att slippa sockerberoendet så kommer du även få en lugnare mage, bättre immunförsvar och bli piggare eftersom du får i dig så mycket näring.

Allt kommer gå tillväga online. När kursen väl är igång och du kommer att få en pdf-fil skickad till dig veckovis med kommande veckas kost och utmaningar. Det kommer innehålla (som tidigare nämnt) veckomeny och recept. Dessutom kommer jag att dela med mig av nyttiga tips och verktyg som att hur man står emot sötsuget när det slår till, hur man planerar morgondagen, hur man ska äta vid träning, nyttiga snacks/desserter, hur ska man tänka när man äter borta osv.
 
Eftersom vi förhoppningsvis blir ett gäng som deltar i Kickstarten så kommer jag även bjuda in samtliga deltagare till en hemlig facebookgrupp för extra pepp av varandra!
 
Du får alltså:
– 5 veckor kostupplägg
– Färdiga veckomenyer
– 50 recept
– 5 träningspass att göra hemma eller på gym
– Tips och verktyg för att lyckas
– Veckoutmaningar
– Hemlig facebookgrupp
– Garanterat resultat

 

NÄSTA KURSSTART: 5 Februari 2018

PRIS: 750 kr

För anmälan/frågor, skicka ett mail till info@marathonemma.se

Kommer snart!

Kommer snart!

Kommer snart!

Anmälan/Frågor

Vad säger du? Låter det som om någon av utmaningarna passar dig? För anmälan eller frågor/funderingar, skicka ett mail till info@marathonemma.se eller använd kontaktformuläret.