KOSTRÅDGIVNING
online

Kostrådgivning online

 

För att nå ett hållbart resultat krävs inte bara en bra träning utan också god kosthållning, oavsett om ditt mål är att gå upp/ned i vikt eller att prestera bättre i ditt idrottande. Det är viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

Kostprogrammet är skapat utefter dina behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Efter att du har fått ett kostprogram rekommenderar jag alltid en uppföljning för bästa resultat.

Vid intresse eller frågor, maila info@marathonemma.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.

 

Uppstart

  • Profilbedömning
  • Inloggningsuppgifter till kostdataprogram online
  • Personligt kostupplägg/program
  • 8 recept på frukost/mellanmål och lunch/middag specifikt anpassade för dig
  • 4 förslag på dagsmenyer med frukost, lunch, middag och mellanmål
  • Fri support via mail under 1 månad
  • Personlig rådgivning under 1 månader

Kostrådgivning online består av 2 steg. Steg 1: Du kommer att få fylla i en hälsodeklaration med frågor om din nuvarande kosthållning, hälsa och förutsättningar. Steg 2: När du har svarat och skickat tillbaka hälsodeklarationen samt har betalat fakturan (som skickas per mail) kommer inloggningsuppgifter till kostdataprogrammet att skickas ut till din mailadress. I kostdataprogrammet registrerar du all träning och mat du äter under 3 dagar (gärna en hel vecka). Utefter detta skapar jag sedan ett personligt anpassat kostprogram för dig.

För att mäta yttre resultat kommer du att få väga din kroppsvikt, mäta dina kroppsmått (byst, midja och höft) samt ta bilder (framifrån, bakifrån och från sidan) som du skickar in till mig dag 1 för att sedan göra samma sak sista dagen och skicka in. Givetvis är detta frivilligt men väldigt roligt att se om man t.ex. har som mål att gå ned några kilon i vikt.

För att mäta inre resultat kommer du att få skriva veckorapporeter och skicka in till mig där du kommer få svara på några frågor samt få utrymme att fritt reflektera om den gångna veckan hur det har gått, hur du har mått m.m.

Efter en månads tid väljer du själv om du vill ha fortsatt stöd med nya dagsmenyer för 690 kr/månad.

PRIS: 1 290 kr, därefter 690 kr/månad vid önskad fortsättning

 

Extra recept och veckomenyer

För dig som önskar fortsatt stöd efter 1 månad samt nya dagsmenyer.

PRIS: 690 kr/månad

 

Blogginlägg om kost.

Läs mina senaste inlägg om kost eller ta del av smarriga recept.

En påskhälsning!

Idag är det skärtorsdag och påsken har precis börjat! Finns det något annat livsmedel än ägg som är så förknippat med påsken som just ägg är? Förutom kycklingar då såklart, men även de kommer härstammar från ägg. 🐣 I detta inlägg hittar du lite kul och nyttig fakta om just ägg. Enjoy!