KOSTRÅDGIVNING
online

Såhär går det till:

Du kommer först att få fylla i en hälsodeklaration och därefter får du inloggningsuppgifter till kostdataprogram. I kostdataprogrammet registrerar du all träning och vad du äter under 3 dagar (gärna 1 vecka). Utefter detta skapar jag sedan ett personligt kostprogram.

– Profil till kostdataprogram (1 månad)
– Personligt kostprogram inkl. träningsråd
– Receptbank
– Fri support via mail

Uppstart: 590 kr
Uppföljning/förlängning: 350 kr

Vid intresse eller frågor, maila info@marathonemma.se.

För att nå ett hållbart resultat krävs inte bara en bra träning utan också god kosthållning, oavsett om ditt mål är att gå upp/ned i vikt eller att prestera bättre i ditt idrottande. Det är viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

Kostprogrammet är skapat utefter dina behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Efter att du har fått ett kostprogram rekommenderar jag alltid en uppföljning för bästa resultat.

Blogginlägg om kost.

Läs mina senaste inlägg om kost eller ta del av smarriga recept.

Linssoppa med paprika

Detoxveckan fortsätter och det går förvånansvärt bra. Femte dagen gjord och bara 2 dagar kvar, de två tuffaste… Lördag och söndag! Men det ska gå, har vi kommit såhär långt kan vi inte falla så att säga. ;P Igår blev det en linssoppa till middag. Jag älskar linssoppa så detta föll mig väldigt gott i […]

Frukost: Chiapudding

Denna vecka genomgår jag och min sambo en detoxvecka där vi utesluter allt gluten, mejeri och socker. Detta gör att jag har blivit tvungen att byta ut min standardfrukost med gröt mot chiapudding. Den blev riktigt god och en favorit hos mig så jag tänkte dela med mig av receptet i detta inlägg.

Detoxvecka

Dom senaste månaderna har både jag och min sambo vanskött våra kostvanor, mycket beroende på det tragiska som hänt i vår familj och det därmed medfört att vi inte orkat lägga energi på bra kost. Nu känner vi dock båda två att det är dags att ta tag i det hela en gång för alla. […]