KOSTRÅDGIVNING
online

Såhär går det till:

Du kommer först att få fylla i en hälsodeklaration och därefter får du inloggningsuppgifter till kostdataprogram. I kostdataprogrammet registrerar du all träning och vad du äter under 3 dagar (gärna 1 vecka). Utefter detta skapar jag sedan ett personligt kostprogram.

– Profil till kostdataprogram (1 månad)
– Personligt kostprogram inkl. träningsråd
– Receptbank
– Fri support via mail

Uppstart: 590 kr
Uppföljning/förlängning: 350 kr

Vid intresse eller frågor, maila info@marathonemma.se.

För att nå ett hållbart resultat krävs inte bara en bra träning utan också god kosthållning, oavsett om ditt mål är att gå upp/ned i vikt eller att prestera bättre i ditt idrottande. Det är viktigt att kroppen tillgodoses med den näring den behöver för att bibehålla en god energibalans. Den energi kroppen gör av med ska också tillföras för att ge bästa möjliga resultat. Tillgodoses inte kroppen med detta riskeras du för näringsbrist och överträning. Med ett skräddarsytt kostprogram utefter din livssituation och träningsmängd kommer du inte behöva oroa dig för detta.

Kostprogrammet är skapat utefter dina behov, förutsättningar och mål. Jag kommer att göra en profilbedömning av dig och skräddarsy ett personligt kostprogram för dig. Profilbedömningen består av 2 steg. Efter att du har fått ett kostprogram rekommenderar jag alltid en uppföljning för bästa resultat.

Blogginlägg om kost.

Läs mina senaste inlägg om kost eller ta del av smarriga recept.

Frukost är dagens viktigaste mål. Sant eller falskt?

SVAR: Falskt. Nej, du kan lika gärna hoppa över frukosten om du känner för det. Tillhör du den skaran personer som har svårt att äta frukost och mår illa av bara tanken? Lugn, det går lika bra att vänta till ”förmiddagsfikat” eller lunch. Så länge du täcker dagsbehovet av näring och energi är det inget att […]

Ägg är farligt för kolesterolet. Sant eller falskt?

Svar: Falskt. Ägg innehåller mycket bra näring och dessutom får du i dig alla fettlösliga vitaminer (E, K, A, D). Däremot att inte röra på sig, stressa och äta på tok för mycket socker och omättat fett ger din kropp höga kolesterolvärden. Inte ägg. Vi behöver kolesterol för att kunna omvandla solens strålar till D-vitamin. Problem […]