För nästan exakt 1 vecka sedan åkte jag till Stockholm (åter igen) över dagen för att träffa de fantastiskt inspirerande personerna som arbetar med företaget Risenta. Ett företag som producerar hälsosamma och nyttiga livsmedel. Jag kan nu gladeligen berätta att jag kommer inleda ett samarbete med Risenta och vi har ett spännande projekt tillsammans som kommer att lanseras i början av maj och hålla på fram till hösten. Exakt vad det är och innebär kommer ni inom kort att få veta, men jag garanterar er att ni inte kommer att bli besvikna.

Det känns enormt roligt att få möjligheten att samarbeta med Risenta då jag anser att de har goda värderingar kring hälsa och kost samt producerar livsmedel som jag kan stå för och är av mycket god kvalitet. Det är mycket viktigt för mig att företag jag samarbetar med har tjänster/produkter som jag själv brukar. Av risentas sortiment ligger deras müsli, mandelmjöl, kokosmjöl och olika nötter mig varmt om hjärtat.

Har du någon favoritprodukt av Risenta? Isf vilken?

risenta

Med mig hem på tågresan fick jag en stor härlig bärkasse med lite “färdkost”. Jag gillar betoningen lite för i mina ögon var det enormt mycket! Kolla bara bilden ovan…