Idag kom det ett trevligt paket hem till mig som innehöll 2 nya ASICS-skor. Ett par löparskor (ASICS Gel Kayano 25) och ett par vanliga civila sneakerskor (ASICS Tiger Gel Lyte III). Asics är och kommer alltid förbi mitt favoritmärke när det kommer till löparskor, de kan sin sak och deras nya teknologi med flytefoam är sååå sjukt bra! Det gör skorna flygande lätta men fortfarande håller en god kvalitet.

Nu ska det därför bli så enormt spännande och få testa märket i vardagen också med mina nya sneakers. Tanken är att kunna ha dem när man är ute och reser och går mycket samt inte kanske vill ha på sig löparskorna. Typ som när vi ska till New York i November (New York Marathon), även om vi kommer springa maran där så kommer vi ju åka runt och se staden också!

Dom andra skorna (Kayano) är ett par gamla favoritlöparskor för distans som jag vill testa igenom med den nya teknologin flytefoam. Förhoppningsvis är de lika bra som tidigare upplagor och såpass bra att jag kan tänka mig att springa i dem under New York Marathon den 4 November.

ASICS Gel Kayano 25