Ni som läste förra inlägget om Göteborgsvarvet vet att min pulsklocka strulade med bland annat distansen, så här om dagen klickade jag hem en ny pulsklocka att ha till stockholm marathon. Jag valde att gå tillbaka till Garmin och det blev modellen 620 som jag läst ska vara mycket bra.

maj23
Idag kom klockan med posten och jag gav mig ut direkt på en provrunda efter skolan. Det blev en snabbdistans på 5 km i olika tempon på 24min blankt. Under dessa 5 km upplevde jag den riktigt bra, jag gillar funktionen att den vibbrerar istället för att pipa så att jag märker när den signalerar då jag nästan alltid lyssnar på musik. Jag ser även fram emot att skapa egna pass med intervaller m.m.

maj23-2

Jag gillar även att man får mycket data av klockan samt att den har inbyggd GPS utan att vara stor och klumpig. Distansmätaren stämde bra (tror jag) då jag sprang min vanliga 5:a idag, men det är väl upp till bevis på självaste Stockholm Marathon nästa helg. ;)

När jag använt klockan ett tag tänkte jag skriva en lite mer ingående recension om den, om ni skulle vara intresserade av en förstås? Skriv en kommentar isf.