lucka4En riktigt julig löpkalender är en julkalender för dig som älskar att springa, oavsett nivå. Nybörjare som mer erfaren. Varje lucka kommer att innehålla något löprelaterat. Det kan vara allt från tekniktips eller träningspass till tips på prylar. Hashtagar du dessutom din lucköppning på instagram med #enriktigtjuliglöpkalender är du med och tävlar om fina julklappar. Ju fler hashtagar på olika lucköppningar, desto större vinstchans.

Dagens lucka innehåller ett riktigt mysigt långpass. Helger brukar vi ofta ha lite extra tid över och varför inte spendera den på ett långpass tillsammans med någon vän som också gillar att springa. Ett långpass är olika långt från löpare till löpare. Generellt brukar man dock säga att för en nybörjare/icke så van löpare klassas ett långpass som långpass från 60 minuter och uppåt. För en mer erfaren löpare är det 90 minuter och uppåt som gäller.

Glöm inte att tagga härliga bilder från din/er med #enriktigtjuliglöpkalender för att vara med och tävla om fina julklappar.

P.S. Har du inte tid att utföra luckan idag? Det går då bra att byta plats på morgondagens lucka och denna.