Nyårsafton 2016. Året går så otroligt fort. Det känns som det nyss var nyårsafton 2015 men samtidigt ändå ganska långt borta. Det är lustigt det där, hur det kan kännas. Under mitt 2016 har det hänt mycket som jag kommer att minnas lång tid framöver, vissa saker livet ut. Både bra och dåliga, men till 99% är de enbart positiva saker då det är så jag vill minnas mitt liv som helhet när jag en dag “ligger på dödsbädden” och tänker tillbaka på mitt liv.

Jag tänkte här i bloggen lyfta fram de händelser som berört mig mest

  • Kärleken. Om vi ska vara petiga fann jag den egentligen redan förra året i Stockholm, dock visste jag inte då att han skulle komma och bli min stora kärlek i livet. I början på året föll mitt hjärta för honom och hans för mig. Våra singelliv upphörde och vi har under årets gång haft ett distansförhållande Stockholm – Karlstad, dvs på ca 30 mil. Men vad gör man inte för kärleken?
  • PT-HörnanUnder våren fick jag erbjudandet att bli en del av teamet, 1 Juni flyttade jag och min verksamhet in i PT-hörnans lokaler. Detta har även gett mig möjlighet att kunna finlira på löpteknik med videoanalys inomhus och bedriva PT-verksamhet under höst/vinter. Det har också gett mig fantastiska kollegor, vilket det var enormt länge sedan jag hade några.
  • Cykelturen till ParisTeam Rynkeby Värmland. Ett av de största minnena under 2016. Att cykla till Paris under 7 dagar (126 mil) är något jag kommer minnas så länge jag lever. Speciellt eftersom det var (och är) ett välgörenhetsprojekt år Barncancerfonden där vi bringade in strax över 2 miljoner till Barncancerfonden under 1 år. Helt magiskt!
  • French Riviera MarathonJag fick inte nog av Franrike tidigare under året utan beslutade mig för att låta årets maraton skulle springas där med, längs den fantastiska rivieran från Nice till Cannes. Jag ångrar det verkligen inte! Det var som att hoppa in i ett vykort bokstavligen. UNDERBART!
  • Sockerbiten 2.0Min första firmabil. En splitter ny vit SEAT Ibiza strypad med MarathonEmma. Detta är stort, både för mig och mitt företag! Behöver jag säga något mer?

Om nu 2016 blev så bra som det blev, då kan inte 2017 bli något annat än ännu bättre! Planera för 2017 har redan börjat formas och om några dagar får även ni ta del av dem. Iaf några. ;)

Träningsläger Team Rynkeby - Selma Spa -1156 img_8787 img_0006 img_0015