radio
Igår fick jag ett jättetrevligt samtal från Sveriges Radio P4 Värmland, dom hade fått nys om mig och var så imponerade över min resa att de ville göra en intervju med mig i radion för att inspirera deras lyssnare. Jag blev såklart jätteglad och redan idag satt jag i deras studio och pratade om min resa på eftermiddagen vid kl. 17.00. Det var en enormt speciell känsla att sitta där i studion med en mick framför mig eftersom jag aldrig gjort det innan. Det kändes väldigt overkligt. Jag menar, för 3 år sedan skulle jag nog haft en stor panikångest över att behöva sitta där berättat om mitt liv inför så många lyssnare. Idag tyckte jag bara att det var roligt, roligt att framförallt få möjligheten att inspirera!

För er som inte lyssnade på radion då eller inte bor i Värmland så går det även att lyssna på inslaget i efterhand på deras hemsida här eller klicka på playknappen nedan. :)