gt1
I söndags fick jag ett trevligt samtal från en kille som heter Nils och jobbar som journalist åt kvällstidningen Expressen GT. Han undrade om han fick göra en telefonintervju med mig för att senare under kvällen och morgondagen publicera detta på webb och i tidskrift. Såklart tyckte jag det var roligt och tackade ja. Många av er har säkert redan läst artikeln antingen på webben eller i tidningen som släpptes i måndags.

Responsen det har givit har bara varit positiv! Allt fint folk har sagt och skrivit till mig har gjort mig rörd och varm i hjärtat. Jag älskar verkligen att inspirera och att sprida motivation till egna förändringar. Extra tydligt blir det vid sådana här sammanhang. Kort och gott, jag ÄLSKAR mitt jobb!

P.S. För dig som missade att läsa artikeln från GT finns den att läsa här på webben.