Har du problem med att hålla tätt eller vill veta hur du ska komma igång med träningen på rätt sätt efter graviditet? I mitt opponeringsarbete till cert. mammamagetränare söker jag nu mammor till mitt arbete.

Boka en tid till kraftigt reducerat pris!

Under hösten 2016 gick jag en utbildning av bl a Katarina Woxnerud till att bli cert. mammamagetränare. En mycket givande och lärorik utbildning som jag ser fram emot att tillämpa i min verksamhet. För att kunna titulera mig som certifierad mammamagetränare behöver jag ett visst antal arbetstimmar med mammor och skriva 3 opponeringsarbeten innan certifiering, vill du ställa upp?

Jag kommer att mäta din diastas och hjälpa dig att komma igång med aktiveringsträning till den inre magmuskulaturen. Detta är enormt viktigt för att komma tillbaka till vardagen. Du behöver absolut inte vara nyförlöst utan det kan ha gått något/några år.

Under ett tillfälle på ca 40-45 min ingår detta:
– Mätning av din diastas
– Hjälp med att koppla och aktivera din inre magmuskulatur
– Personliga övningar och hemuppgifter
– Rådgivning för fortsatt aktiveringsträning

Är du intresserad och någon av tiderna passar dig? Maila då hej@marathonemma.se för mer info och bokning. Begränsat antal tider och först till kvarn gäller!

PRIS: 200 kr (ord.pris 450kr/h)

Eftersom det är ett opponeringsarbete är priset kraftigt reducerat mot att jag får använda vårt arbete tillsammans med dig i mitt opponeringsarbete. Kostnaden är symbolisk för omkostnader så som lokalhyra, materialkostnader m.m.