Hej vänner. I dagens inlägg tänkte jag blotta mig själv lite. Under en ganska lång tid har jag haft problem med min hud, något som jag vet är vanligt förekommande hos mycket aktiva människor som svettas ofta (och därmed duschar ofta). Därför tänkte jag lyfta detta även i bloggen. Vi är ju inte mer än människor, eller hur? ;)

Min hud som sagt, den tycks ha blivit överkänslig mot något och utslag/allergisk reaktion blossar upp titt som tätt. Gärna i samband med fysisk aktivitet där den blir varm/fuktig/svettig. Denna vecka är det extremt, så jag har fått akuttid hos läkare som jag ska till senare.

Detta är enormt jobbigt för mig då det påverkar min sömn och vardag väldigt mycket. Det kliar och svider konstant. Eftersom det dessutom sitter på halsen får jag en känsla av att känna mig kvävd/strypt. Jag hoppas verkligen inte det är något kronsikt tillstånd utan att jag kan få hjälp.

Eftersom det är vanligt förekommande med hudbesvär hos mycket aktiva så jag tänkte slänga ut frågan om någon av er läsare (som haft liknande hudbesvär) kanske har några tips att dela med sig av för att lindra det hela?