Imorgon springer jag en halv fjällmaraton!

Imorgon springer jag en halv fjällmaraton!

Yes, som rubriken lyder så springer jag imorgon en halv maraton i fjällen… Närmare bestämt Bagheera Fjällmaraton Sälen, 21 km. Det ska blir riktigt roligt då jag aldrig sprungit i fjäll förut eller varit med i något traillopp över huvudtaget, om man inte räknar med tjurruset då. ;)

Idag har vi hämtat ut nummerlapparna och snart ska vi iväg och ladda upp oss med pastabuffe. Imorgon går starten kl. 9.00 på morgonen och det ser ut att bli kyligt men sol! Underbart! Jag kommer springa detta tillsammans med Elinor, min kompis som jag sprang Womens Health Halvmaraton med tidigare i vår. Vår ambition är att njuta av löpturen och jag kommer ha med mig min Gopro-kamera för att förhoppningsvis kunna dokumentera med fina bilder! :D

En race-rapport kommer upp i vanlig ordning (troligen på söndag).

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *