tr-karta

 

Kära vänner, klienter och läsare. Det är nära nu! På söndag smäller det. Då rullar vi av färjan på våra gula cyklar i Kiel och kan påbörja vårt äventyr mot Paris! Det känns så overkligt, så stort! Ska lilla jag åka med ett cykelteam till Paris? Ja, det ska jag. Och jag är otroligt tacksam och stolt över hela vårt team. Som alla har kämpat för att komma till den punkt vi står på idag!

Jag vet att många av er är extremt nyfikna över resan. Hur kommer vi att åka och när genom Europa? Därför går det att följa oss live via GPS-länken http://www.team-rynkeby.com/live-1.aspx. Leta upp markör nr 30, det är Team Värmland. Alltså det team jag cyklar med.

I övrigt kommer det självklart att gå och följa mig genom sociala medier i form av Instagram och Facebook också där mitt alias är MarathonEmma. Där kommer jag att uppdatera så ofta jag kan beroende på internetuppkoppling.

Detta är mitt sista inlägg på bloggen innan avfärd. Så må så gott nu, sköt om er och njut av sommaren!