I dagens inlägg tänkte jag dela med mig av en helt vanlig måndag i mitt arbetsliv som personlig tränare och löpcoach. Det är ju ett lite annorlunda och fartfylld vardag så jag tänkte att det kanske vore lite roligt för er att få en inblick i hur en helt vanlig vardag kan se ut för mig i text och bilder. Ni som följer mig på instagram (@MarathonEmma) har nog redan sett bilderna men här är dem i sin helhet. Häng med!

Min måndag den 6 Mars 2017:

IMG_1541Kl. 06.00-09.30: Startade dagen med att sätta mig i bilen för att åka tillbaka hem till mitt älskade Värmland efter en vistelse i vår huvudstad Stockholm. Jag var enormt trött efter att ha fått gå upp kl. 05.00 så efter halva sträckan var jag tvungen och stanna vid en bensinmack och köpa mig en kaffe som piggade upp mig något.

 

IMG_1574Kl. 09.30-14.00: Efter att ha suttit still i en bil i i närmare 3,5h var det skönt att komma igång och röra sig lite, om en väldigt stelt då även gårdagens långoas gjorde sig påmint. Först ut var det dags för 4 st motionsgrupper med motionärer med fysisk aktivitet på recept genom Friskvården i Värmland. Nu är tröttheten borta och jag känner mig pigg och glad igen (fast stel)!

 

IMG_1589Kl. 14.00-15.00: Dags för lunch som bestod av 8 bitar hemmagjord sushi (MUMS!) i kombination med programskrivning/datorjobb på hörnan.

 

IMG_1613Kl. 15.00-17.00: Dags för dagens PT-klienter med personlig löpcoaching på PT-Hörnan (lokalerna jag hyr in mig i som PT/löpcoach).

 

IMG_1614Kl. 17.00-19.00: Efter klienterna var det dags för ännu fler gruppass på sjukgymnastmottagningen på centralsjukhuset i Karlstad, 2 st vattenmotionsgrupper i rehabsyfte för reumatiker. Eftersom jag själv är reumatiker så är det extra kul att leda dessa pass då jag vet hur mycket detta betyder för deltagarna.

 

IMG_1616Kl. 19.00-20.30: Påvägen hem från jobbet hämtade jag ut ett paket (ej med på bild) åt företaget med en leverans jag beställde förra veckan. Väl hemma öppnade jag upp datorn igen för att avsluta programskrivningen som jag inte hann med vid lunchen samt skrev klart dagens journaler och fakturerade några kunder.

Allt som allt om jag ska räkna med resetid så har jag jobbat totalt 14,5h idag och om jag även ska räkna med detta blogginlägg kan vi nog lägga till ytterligare en timme. Med andra ord så kan jag konstatera att det är för väl att jag älskar mitt jobb såpass mycket som jag gör! Annars hade jag nog aldrig orkat så långa dagar, vilket inte är allt för ovanligt vid den här tiden på året.