Om 2 dagar är det julafton och sista lucköppningen! Ni har kämpat på otroligt bra och jag kan tänka mer att era muskler skriker lite här och där efter vila. Dessutom har ni nog en hel del att stå i såhär precis innan jul, så dagens lucka innehåller faktiskt en yogafrekvens med ingen annan än Yogamala! Är ni sugna på att göra fler yogafrekvenser så har Yogamala ett stort utbud på sitt youtube-konto, så kika isf in där!

En riktigt jävla svettig julkalender är precis vad det låter, svettig! Vaje lucka innehåller nämligen ett svettigt träningspass på max 30 minuter ända fram till julafton och du kan starta julkalendern från vilken lucka du vill. Passet publiceras varje morgon på Instagram, facebock och denna blogg. Alla kan vara med oavsett vilken nivå du är på idag, nybörjare som erfaren och du behöver inte ha tillgång till något gym eller speciella redskap.

Ta nu tillfället i akt att komma igång med träningen eller att utmana dig själv i din befintliga träning. Jag som certifierad personlig tränare skriver passen i kalender och jag kan garantera, är du med från start kan jag garantera att du kommer märka resultat vid julafton!

Vad väntar du på? KÖR! :D

Glöm inte att hashtagga träningsbilder med #enriktigtjävlasvettigjulkalender på instagram, dela på Facebook eller tipsa på din blogg för att ha chansen att vinna fina julklappar på självaste julafton! Ju fler hashtags/delningar/tips desto större chans har du.