Som jag nämnt tidigare i veckan har jag under helgen spenderat min tid på Yasuragi SPA vid Hasseludden tillsammans med ASICS Frontrunner Sweden där vi hade en kick-off. Det var enormt spännande och lärorikt med framförallt så enormt roligt att få träffa alla underbara löpare med samma passion och glädje till att springa fast i olika format.

Under lördagen berättade bl a Jan-Erik (grundare för image1-1frontrunner Tyskland) om asics skor/historia och vi fotograferade även pressbilder, både i grupp och individuella. På em/kväll sprang vi en kortare runda,
bubblade i bubbelbad och åt en god middag med efterföljande kvällsaktiviteter.

Söndagen startade med en underbar yogastund tillsammans med Frontrunner Sanna innan frukost för att sedan köraigång dagen med skoskola och föreläsning om att förebygga skador. Under hela eftermiddagen var det dags för en fotoskola och hur man tar bra bilder till instagram, både praktiskt och teoretiskt. Det var roligt men svårt!

Som ni kanske kan läsa har det varit en fullspäckad helg och jag har knappt hunnit fota något vilket jag anser vara ett väldigt bra betyg, men jag måste ändå medge att det är ganska skönt att sitta på tåget just nu i skrivandets stund (kl. 06:19) påväg hem och den vanliga vardagen. Kort sagt vill jag sammanfatta helgen med 3 ord;

Löpningglädje, inspiration och gemenskap toppat med massor av kärlek!