Hade du en bra nyårsafton och gav du något nyårslöfte? Eller ska vi kalla det nyårsmål? Jag gjorde det, flera stycken för att vara petig! För ett år utan mål finns absolut inte i min värld och ni som följer mig vet ju också att det är lite av min specialitet, att sätta och uppfylla mål. Jag brukar beskriva att ett mål är nyckeln till förändring och ger dig en anledning till att göra en tanke till en handling. Ett mål kan omvandla ett antal utspridda positiva tankar till ett mångsidigt äventyr i ditt liv och är en utav de största gåvorna du kan ge dig själv i livet!

Så jag hoppas att även du har gett ett nyårslöfte eller att om du inte gjorde det så hoppas jag verkligen att du gör det inom dom kommande dagarna. Ett av mina nyårslöften blev faktiskt att dela med mig mer av min förmåga att sätta och uppfylla mål. Så därför har jag tänkt att Januari månad ska bli en temamånad här i bloggen om just detta. Jag kommer att berätta om allt ifrån vilka mål jag har, till hur man skapar mål och bra tips på att uppnå dem. Tanken är att vi ska göra detta äventyr tillsammans. Du, jag och alla de andra som läser där jag guidar er igenom just er resa.

Mer om det kommer jag att avslöja längre fram i ett kommande inlägg, men jag vill avslöja ett mål jag satt redan nu och det är att jag kommer certifiera mig till Intergrativ Coach under 2015 vilket innebär att jag kommer erbjuda samtalstimmar gratis under min certifieringsperiod! Håll utkik så kommer mer info även om det!

Vad tror du nu? Kommer det bli en kul temamånad? Om du har några speciella önskemål som områden du vill att jag tar upp får du mer än gärna tipsa mig i en kommentar till detta inlägg. Jag är riktigt peppad, peppad till att sätta igång med de nya målen för 2015. Är du?

ab