Några av er har redan noterat att jag lagt på mig några extra kilon de senaste halvåret, något jag har varit väldigt glad över då jag hade enorma problem med att just gå upp i vikt för cirka 1 år sedan. I slutet av förra sommaren vägde jag ca 61 kg, vilket är på tok för lite för min långa kropp på 174 cm. Jag hade inget underhudsfett i princip. Jag mådde nästan lite dåligt över detta då mina benknotor började sticka ut lite här och där. Det värsta var att hur mycket jag än åt så gick jag inte upp i vikt.

Efter att ha börjat på min utbildning till personlig tränare har jag fått mycket bättre kunskap om just kost och träning. Jag har också fått hjälp av underbara lärare samt klasskamrater att sätta kostschema för mig att gå upp i vikt. Jag lyckades och har nu hållt en stadig vikt på ca 70-73 kg i 6 månader. Dock har jag under de senaste 3 månaderna misskött kosten rejält. Det har blivit lite för mycket snabbmat, godis, chips, glass och pizza. Nog för att jag rör mig extremt mycket och det försvinner på ett eller annat vis, men kroppen mår ju inte bra invändigt. God näringsrik kost är väldigt viktigt om man tränar så mycket som jag.

Så nu har jag bestämt mig att ta tag i kosten. Målet är att behålla min nuvarande vikt men minska i fettprocent och bygga mer muskler. Jag vet att jag under dessa månader redan har blivit starkare då jag håller ungefär samma resultat på löpningen som tidigare. Men jag vill gynna den ännu mer såklart!

aug4

Eftersom jag inte bryr mig om siffror på vågen något nämnvärt så kommer jag utgå ifrån bilder som jag alltid gjort. Därför fotade jag nya idag som ni kan se ovan. Dessutom äger jag ingen fungerande våg längre, så då kan det bli svårt. ;) Det ska bli spännande nu och se vilka resultat det blir. Tycker inte ni också det?