Igår, på självaste långfredagen, slog jag slag i något jag suktat efter väldigt länge, nämligen att investera i en actionkamera för att kunna dokumentera mina äventyr till blogg/hemsida och instagram.

Många av er kanske inte vet att jag har ett förflutet liv som fotograf, men för några år sedan brände jag mer eller mindre ut mig på detta och därmed försvann även all lust till att fotografera. Nu har detta fotosug dock smugit sig på allt mer och mer i form av fina mobilbilder som sakta men säkert har gett ett “utvecklingsbegär”. Så jag har faktiskt kollat på actionkameror och kompakta systemkameror för marknadsföringssyfte.

I år gav jag/MarathonEmma mig ett påskägg som måste varit det bästa jag fått. Det innehöll en Gopro Hero 5 Black som jag tittat på och tjatat mycket om väldigt länge. Senaste månaden har det varit lite mer extremt och igår bestämde jag mig för att ge mig själv denna i påskpresent av MarathonEmma för att kunna marknadsföra företaget och mig själv vid olika resor/äventyr jag kommer att göra framöver.

Än så länge känns det sååå rätt! Jag gillar den verkligen och längtar ännu mer tills jag får testa den “in action” så att säga. Framförallt är jag väldigt lycklig och glad att mitt fotosug/kreativa sida tycks börja komma tillbaka, så nu hoppas jag att ni kommer få ta del av massor av fina bilder! :D