Igår deltog jag i årets första lopp, nämligen vårruset som också var det allra första loppet jag deltog i för 3 år sedan. Så just vårruset ligger mig lite extra varmt om hjärtat. :) Iår (liksom alla andra år) inträffade vårruset några dagar (3 för att vara exakt) innan Göteborgsvarvet, och ni som följer mig vet ju att jag ska springa det även iår. Så gårdagens vårrus tog jag som ett tröskelpass där jag låg precis på gränsen vid mjölksyratröskeln och var därför oförskämt pigg rakt igenom. Jag gav långt ifrån allt jag hade.

vårrusetMin vän Lina fotade vid ccc vilket var en glad överraskning! Visst ser jag oförskämt pigg ut i 4:05-tempo som jag sprang i där? ;P

Jag kom in på tiden 21:56 (5 km) med känslan av att jag kunde ha sprungit i samma tempo ca 15 km till, vilket motsvarar ett snittempo på ca 4:20 min/km. Ett tempo jag är riktigt nöjd med för en flack bana med mycket folk. Min form börjar att nå sin topp! Vilket känns enormt bra inför maran om 16 dagar. :)

Sprang du också vårruset igår eller ska du springa i en annan stad?